Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
Noul Hyundai Santa FeBucura-te de fiecare moment
 • Performanta si eficienta
 • Lider in segment in privinta spatiului interior
 • Tehnologii inteligente pentru siguranta pasiva si activa

 
 

 
 
Imaginile sunt cu titlu de prezentare, mostrele de culoare putand varia fata de cele reale.

 
previous
next
 

logo_eu_Tm

Brosura Download Distribuie

Testeaza modelul!

Completeaza formularul de mai jos si vei fi programat pentru drive test.


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Va rugam sa introduceti textul din imaginea alaturata.

Text ilizibil? Reincercati.


Declar ca am citit Nota de informare si Politica privind protectia datelor; inteleg ca prin completarea formularului, datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii solicitarii.
Declar ca am peste 18 ani si am luat cunostinta de Politica de confidentialitate a site-ului.
Puteti sa va exprimati acordul/ dezacordul prin selectarea unei singure optiuni:
sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct);
nu sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct).
Design fluid si elegant Designul noului model atrage prin grila tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri,
proiectoarele si luminile de zi cu aspect futurist.
convenience_view_05 convenience_view_05 convenience_view_05 convenience_view_05

Personalitate si dinamism

Alaturi de designul remarcabil, Santa Fe este dotat cu o serie de tehnologii inteligente si propulsat de motoare imbunatatite, cu eficienta sporita.

 • Silueta armonioasa Perspectiva laterala evidentiaza caracteristicile dinamice ale autovehiculului. Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla si eleganta a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate.
 • Aspect distinctiv Partea din spate atrage atentia prin liniile fluide care plutesc spre lampile combinate din spate cu LED. In plus, cele doua esapamente adauga o nota sportiva.
Performante rutiere

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

highlight_twin_1
Functionalitate si confort

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Vizibilitatea pentru partea din spate a fost imbunatatita prin extinderea suprafetei vitrate, geamurile secundare fiind marite cu 41%. Pentru al doilea rand de scaune, spatiul la picioare a crescut cu 38 mm, iar scaunele au fost inaltate cu 10 mm. Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 litri.

highlight_twin_2
Descopera noul Santa Fe
 • highlight_tab_view_1 Head-Up Display (HUD) Noul afisaj reprezinta o premiera pentru Hyundai, prin intermediul ecranului de 8.5 inchi fiind proiectate detalii relevante in campul vizual al conducatorului auto.
  HUD asigura lizibilitate excelenta, precum si procesare rapida a informatiilor.
 • highlight_tab_view_2 Asistenta pentru
  iesirea in siguranta
  Sistemul previne accidentele blocand temporar usile, atunci cand un vehicul se apropie din spate. Folosindu-se de radar, sistemul detecteaza apropierea unui alt vehicul si avertizeaza conducatorul auto in cazul in care una dintre usi este deschisa. Sistemul permite astfel tuturor pasagerilor sa coboare in siguranta din masina.
 • highlight_tab_view_4 Sistem de avertizare
  a conducatorului auto (DAW)
  Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul DAW sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.
highlight_deatil
Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

Santa Fe este echipat cu un sistem de tractiune integrala HTRAC (denumirea combina litera "H" din "Hyundai" si prima silaba a cuvantului "tractiune"), care presupune distributie electronica variabila a cuplului, in functie de viteza autovehiculului si de aderenta de care dispune fiecare roata. Aceasta este noua tehnologie 4x4 de la Hyundai, care controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo, chiar daca suprafata de rulare este acoperita cu zapada, reusind mereu sa imbunatateasca tinuta de drum si aderenta in viraje.

Vezi detalii
Exterior
 • exterior_car_front
  moreFaruri LED
  moreBlocuri optice
  duble
  moreGrila tip
  cascada
  • exterior_front_sub1_on
   Faruri LED Farurile LED adauga o alura impresionanta, permitand comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte datorita sistemului de asistenta pentru faza lunga (HBA).
  • exterior_front_sub2_on
   Blocuri optice duble Blocurile optice duble includ luminile de zi cu LED, pozitionate deasupra farurilor cu LED.
  • exterior_front_sub3
   Grila tip cascada Designul noului model atrage prin grila tip cascada, de mari dimensiuni.
 • exterior_car_side
  moreSimplitate si eleganta
  moreJante din aliaj
  • exterior_side_sub1
   Simplitate si eleganta Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla si eleganta a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate.
  • exterior_side_sub2
   Jante din aliaj Jantele din aliaj exprima cel mai bine personalitatea unui autovehicul. Acestea contribuie la agilitate si la reducerea consumului de carburant. Noul Santa Fe este disponibil cu jante din aliaj de 17", 18" si 19".
 • exterior_car_rear
  moreBlocuri optice spate
  cu LED de tip 3D
  morePlafon panoramic
  • exterior_rear_sub1_on
   Blocuri optice spate cu LED de tip 3D Noile blocuri optice spate cu LED de tip 3D confera noului model un aspect distinctiv, dar in acelasi timp contribuie la o vizibilitate mai buna.
  • exterior_rear_sub2
   Plafon panoramic Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic.
Eleganta si confort
interior_section_img_1
 • interior_section_1
  Sistem de navigatie cu ecran de 8 inchi

  Sistemul multimedia cu ecran de 8 inchi, disponibil optional pentru Santa Fe, include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone, dar si o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.

  Apple CarPlay™ este marca inregistrata a Apple Inc. Android Auto™ este marca inregistrata a Google Inc.
 • interior_section_2
  Scaune incalzite si ventilate

  Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

 • interior_section_3
  Mereu conectat

  Volanul sportiv dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru a ramane mereu conectat. In plus, functia de incalzire ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna.

 • interior_section_4_1
  Finisaje din piele

  Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate.

 • interior_section_5_1
  Instrumentar de bord

  Plasat in mod optim, ecranul LCD de 7"
  ofera informatii importante despre modul
  de conducere, printre care sistemele de
  siguranta activa, consumul de combustibil,
  instructiunile de navigatie sau temperatura
  din exterior.

 • interior_section_6
  Sistem automat de aer conditionat

  Permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata, indiferent de durata calatoriei.

 • interior_section_7
  Incarcare wireless

  Santa Fe integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un Led amplasat deasupra suportului.

 • interior_section_12
  Cotiera centrala

  Pentru mai mult confort, cotiera amplasata intre scaunele din fata dispune si de un compartiment de depozitare.

interior_section_img_2
 • interior_section_8_1
  Fast and flexible
  cargo capacity

  You can quickly transform the All-New Santa Fe
  from a 7-seater to a 2-seater and back – in seconds!
  Taking friends to the game? Use all 7 seats.
  Picking up that new sofa? Fold down
  all but the front 2.

 • interior_section_10
  Rear USB charging ports

  Plug and charge. There are two USB charging points installed for your 2nd row back seat passengers.

 • interior_section_11
  Versatile luggage space

  Designed to take everything you and your busy life can throw at it, the All-New Santa Fe has a highly flexible seating system that offers plenty of room for both passengers and cargo.
  In the 5-seater configuration it has an outstanding trunk capacity of 625 litres (VDA).
  It’s also simple to adjust: the 2nd row seats fold flat in seconds giving you a very roomy 1695 litres of space.

 • interior_tab_view_1 Design interior Noul Santa Fe beneficiaza de o arhitectura interioara rafinata si ergonomica. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, un spatiu incapator si o vizibilitate deosebita.
 • interior_tab_view_3 Design interior Noul Santa Fe beneficiaza de o arhitectura interioara rafinata si ergonomica. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, un spatiu incapator si o vizibilitate deosebita.
 • interior_tab_view_4 Design interior Noul Santa Fe beneficiaza de o arhitectura interioara rafinata si ergonomica. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, un spatiu incapator si o vizibilitate deosebita.
interior_tab_view_4
Performance
Performante rutiere
Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte.
Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.
 • 2.2 CRDi motor diesel

  Motorul CRDi 2.2 litri cu tractiune integrala si transmisie automata in opt trepte dezvolta 200 CP (147 kW) si are un cuplu de 440 Nm. Consumul de combustibil in regim combinat, conform NEDC: 6.1 - 6.3 l/ 100 km, emisiile de CO2, in regim combinat, conform NEDC: 160 - 165 g/ km*), consum oficial WLTP: 6.8 – 7.3 l/ 100 km, emisii CO2: 179-193 g/ km. Versiunea de 200 CP este disponibila cu tractiune integrala, precum si cu 8AT.


  Putere maxima
  200.0 ps
  Cuplu maxim
  440.0 Nm
 • performance_tab_typeB_view_1 Suspensie fata tip McPherson Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera un raspuns mai precis, pentru o calatorie mai confortabila.
 • performance_tab_typeB_view_2 Transmisie automata in opt trepte Motoarele pot fi asociate acum transmisiei automate in opt trepte, oferind o configuratie compacta si o transmisie rapida si economica.
 • performance_tab_typeB_view_3 Transmisie automata in opt trepte Cutia de viteze automata ofera o eficienta sporita a consumului de combustibil.
 • performance_tab_typeA_view_1 Noul sistem de tractiune integrala HTRAC In modul Confort, acesta ofera stabilitate,
  35% din cuplu fiind distribuit catre rotile din spate. Informatiile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii.
 • performance_tab_typeA_view_2 Noul sistem de tractiune integrala HTRAC In modul Eco, HTRAC contribuie la imbunatatirea eficientei consumului de combustibil, distribuind intregul cuplu catre rotile din fata.
  In conditii de aderenta scazuta, sistemul distribuie automat forta catre toate cele patru roti. Informatiile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii.
 • performance_tab_typeA_view_3 Noul sistem de tractiune integrala HTRAC In modul Sport, HTRAC ofera o accelerare superioara,
  prin distribuirea a 50% din cuplu catre rotile spate. Informatiile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii.
 • performance_tab_typeA_view_4 Noul sistem de tractiune integrala HTRAC In modul Smart, sistemul se adapteaza stilului de conducere si conditiilor rutiere in timp real, comutand automat intre Eco, Sport si Confort pentru a obtine performante optime.
Safety
SIGURANTA, O PRIORITATE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier

  Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCA detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale. Utilizand senzorii laterali spate, sistemul scaneaza 180 de grade zona din spatele vehiculului.

 • Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

  Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA)

  Utilizand tehnologia radar, BCA impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

 • Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

  Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

 • Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)

  Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autivehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/h.

 • RCCA
 • LKA
 • BCA
 • FCA
 • SCC
 • END
Protejeaza-i pe cei dragi
Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate. In plus, pentru imbunatatirea rigiditatii torsionale si a comportamentului la impact, modelul incorporeaza in proportie de 57% otel de inalta rezistenta.
Convenience
 • convenience_tab_typeA_view_1 Portbagaj cu deschidere automata Cu ajutorul aceastei caracteristici inteligente va asigurati ca veti avea intotdeauna spatiu suficient pentru a a deschide hayonul in siguranta.
 • convenience_tab_typeA_view_3 Sistemul audio Krell Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.
 • convenience_tab_typeA_view_4 5 ani garantie fara limita de kilometri Fiecare Santa Fe comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.
 • convenience_tab_typeB_view_1 Sistem de monitorizare 360° Un nou sistem inovator de monitorizare, care utilizeaza o serie de camere plasate strategic pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa 360° in jurul autovehiculului. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.
 • convenience_tab_typeB_view_2 Sistem de navigatie cu ecran de 8 inchi Sistemul infotainment cu ecran de 8 inchi integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate, permitand conducatorului sa ramane in permanenta atent la trafic. Cele doua aplicatii - Apple CarPlay si Android Auto - permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari online pentru diferite puncte de interes. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Motor Lifetime MapcareTM** care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software. Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc. Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc. **Lifetime MapCare este denumirea comerciala a abonamentului Hyundai la programul MapCare™, care include actualizari anuale ale hartilor pentru o perioada de minim 10 ani de la sfarsitul productiei unui model.
 • convenience_tab_typeB_view_3 Conectivitate accesibila prin sistemul Display Audio Sistemul Display Audio ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7 inchi LCD color. Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc. Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc.

 • Sistem de ajustare si control scaune fata – opt moduri
  Pentru un plus de confort, scaunele frontale sunt reglabile cu opt moduri.

 • Frana de mana actionata electric (EPB)
  Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla accesare a unui buton.

 • Controlul la distanta al geamurilor
  Ai lasat geamurile deschise?
  Nicio problema. Acestea pot fi inchise de la distanta prin actionarea butonului de blocare.

 • Geamuri electrice
  Geamurile electrice pot fi actionate printr-o singura atingere, iar functia de siguranta inlatura posibilitatea unor accidentari la inchidere.

 • Ornament de protectie
  Setul de protectie pentru praguri are rolul de a proteja impotriva zgarieturilor.

 • Functie de memorare pentru scaunul conducatorului auto
  Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite.

 • Sistem de sase airbaguri
  Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului. Imaginea este cu titlu de prezentare.

Preturi
Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020*
2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury Luxury 53.181 € 43.899 € 42.400 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna noiembrie 2019. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de oferta a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Specificatii
Dotare Luxury
Anvelope Continental
Aprindere / stingere automata faruri
Faruri de ceata tip LED
Grila radiator cu insertie cromata
Jante - 8.0J X19"(Aliaj) / Anvelope 235/55R19
Lumini de intampinare si de drum cu tehnologie LED
Lumini de zi cu tehnologie LED
Lumini spate cu tehnologie LED
Manere exterioare usi cu insertie cromata
Oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, in culoarea caroseriei, cu lumina de intalnire si semnalizare incorporata
Oglinzi exterioare cu functie de memorie
Oglinzi pliabile electric
Suporti portbagaj exterior
Dotare Luxury
5 locuri
Bancheta spate rabatabila 6:4
Buzunare spatare scaune fata
Camera video spate cu predictia traiectoriei
Climatizare automata cu reglare separata stanga/dreapta si dezaburire automata
Computer de bord
Consola centrala fata cu cotiera si spatiu de depozitare
Copertina spate retractabila
Ecran de bord (Supervision 7'' TFT LCD)
Geamuri electrice fata/spate, coborare automata sofer si protectie impotriva prinderii degetelor
Geamuri fata si parbriz cu protectie solara
Geamuri spate si luneta fumurii
HUD (Head Up Color Display - afisaj : viteza, date navigatie, pilot automat, detalii siguranta activa)
Haion actionat electric
ISG (Idle Stop & Go) - sistem Start / Stop
Incarcare telefon wireless
Insertii din piele pe bord, cotiera usa si consola cotiera centrala
Jaluzele geamuri usi spate
Keyless entry / start system cu buton de pornire / oprire (Smart Key)
Manere interioare usi cu insertii cromate
Oglinda interioara electrocromica cu busola
Pachet fumatori
Padele volan
Plafon panoramic cu deschidere partiala
Plafoniera centrala fata pentru iluminare si suport pentru ochelari
Plafoniera centrala spate pentru iluminare
Plasa portbagaj
Priza 220V
Reglare intensitate lumini bord
Roata rezerva temporara cu janta de aliaj
Scaun pasager cu reglare electrica
Scaun sofer cu reglare electrica si suport lombar
Scaune fata cu ventilatie
Scaune fata incalzite cu 3 trepte de reglare
Scaune sofer cu functie de memorie
Scaune spate incalzite
Senzor de ploaie
Stergatoare parbriz "aeroblade"
Stergator si stropitor luneta
Tapiterie scaune din piele
Torpedou cu iluminare si refrigerare
Volan incalzit
Volan reglabil pe inaltime si profunzime
Volan si schimbator viteze imbracate in piele
Dotare Pret
Vopsea metalizata 583 €
Vopsea perlata 631 €
Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
Dotare Luxury
6 airbag-uri: airbag-uri sofer si pasager fata + airbag-uri laterale fata, airbag-uri cortina
ABS + EBD
AEB (Autonomous Emergency Braking) - City, Urban, Pedestrian
AVM (Around View Monitor)
Alarma
Asistenta la coborare din autovehicul - Safe Exit Assist
Asistenta la urcarea si coborarea pantelor
Attention assist (asistenta atentionare oboseala)
Avertizare franare de urgenta
Avertizare limita de viteza
BAS (Brake Assistant System)
BSD (Blind spot detection) - avertizare unghi mort
Centuri siguranta fata pretensionate reglabile pe inaltime, centuri de siguranta spate
Display H-TRAC
Frana de stationare electronica cu functie "auto hold"
Frane fata si spate cu discuri
High beam assist (faza lunga cu functie automata)
Imobilizator motor
Inchidere centralizata cu telecomanda
LKAS (Sistem de avertizare/ asistenta la schimbarea benzii de circulatie)
Pachet legislativ
Pilot automat autoadaptiv - Smart cruise control with stop&go
Posibilitate blocare diferential spate 50:50
Posibilitate setare "drive mode" pe H-TRAC : ECO, sport, confort
Protectie capota
RCTA (Rear Cross Traffic Allert) - avertizare trafic la mersul cu spatele
Senzor de parcare fata si spate
Sistem activ de management al directiei (VSM)
Sistem de monitorizare presiune pneuri
Sistem de suspensie autoreglabila
Sistem fixare scaun copil "ISOFIX"
TCS + ESP
Tetiere reglabile pe inaltime
Dotare Luxury
Program MapCare - Fresh Map + updaturi gratuite pentru Navigatie
Sistem de navigatie 3D LCD TFT 8'', display color cu touch-screen, sistem audio KRELL Premium (Radio / MP3 / RDS / Bluetooth), conectivitate TomTom live, Apple car play, Android Auto, USB+AUX, subwoofer, amplificator extern, 10 difuzoare
Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Cutie de viteze / Nr.rapoarte AT/8
Combustibil motorina
Capacitate cilindrica (cmc) 2199
Putere maxima (CP/rpm) 200/3800
Cuplu maxim (Nm) @rpm 440/1750-2750
Acceleratie 0-100 km/h (s) 9.4
Viteza maxima (km/h) 205
Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Dimensiuni L/l/h (cm) 477/189/168
Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Capacitate portbagaj (litri) 625
Sarcina remorcabila cu dispozitiv de franare / fara (kg) 2000 / 750
Greutate (kg) 1930
Masa maxima total autorizata/ in combinatie (kg) 2407/4407
Capacitate rezervor (litri) 71
Caracteristici 2.2 l, 200 CP, 4 WD, 8 AT, diesel, Luxury
Consum oficial* WLTP (litri/100km)/CO2 (g/km) 6.8-7.3/179-193
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) extraurban 5.4-5.6/142-147
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) urban 7.3-7.5/192-196
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) mediu 6.1-6.3/160-165
Nivel poluare EURO 6

* Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica.
Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.

Top